Sunday, 11 October 2015

Letter from France

As I have not been the fastest letter-writer during the last two months, I have not received that many letters myself either. This one came almost two weeks ago from Aurore - and, wow, it has already been replied to!

Koska en viimeisten kahden kuukauden aikana ole ollut mikään maailman nopein kirjeenkirjoittaja, ei omassa postilaatikossanikaan ole käynyt kovin kummoinen kuhina tällä saralla. Auroren kirje saapui jo lähes kaksi viikkoa sitten - ja, hah, siihen on vastattukin!

 
letter from Aurore, France

5 comments:

 1. Itse taidan olla vieläkin hitaampi, yhä niin moni kirje odottamassa vastausta eikä hirveästi postia, korttien lisäksi, ole tulossa itselle päin.. Jos sitä vaikka sitten "syyslomalla" saisi itseään niskasta kiinni kun ei ylimääräisiä koulutöitä enää olisi hetkeen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulle ei oikein tule noita korttejakaan, koska olen jo vähän ennakoinut muuttohulinoita ja laittanut tilin epäaktiiviseksi... Mutta sitten pitäisi tulla, kun paluu "normaalitilaan" koittaa, heh! Tsemppiä kirjoituspuuhiin, kyllä se inspis tuppaa aina jostain löytymään jossakin vaiheessa! :)

   Delete
  2. No, nyt on taas innostusta löytynyt kun deadlinet sai alta pois ja enää tämän päiväinen esitelmä seksiturismista ja sitten onkin 13 päivää vapaata. Saa ehkä nukuttuakin kunnolla ja hirveästi haluaisi että kello olisi jo 4 niin kaikki luennot olisivat ohi ja pääsisi taas kirjoittelemaan kortteja ja kirjeitä.. Useamman laitoin jo eilen valmiiksi - koristelin kortteja ja papereita ja nyt olisi "lähtölaskenta" kahdenviikon kirjoitusmaratonille :D

   Hei! Sitten kun muutto on ohi niin laitatko uutta osoitetta tai minne voisin laittaa muutaman kortin tulemaan! Muutama kokoelmiin sopiva kortti on odottanut sinne päin lähtöä jo useamman kuukauden mutta lähettäminen vain siirtyi ja siirtyi.. :)

   Delete
  3. No niin, hieno homma! Nautihan lomasta!! :)

   Oi, toki laitan osoitetta sitten tulemaan - muistuta, jos en muuten muista. ':) Onko muuten se sun "hassunhauska osoite" (:D) vielä voimassa?

   Delete
  4. Kiitos! Toivottavasti saan kirjeet matkalle heti! Tänään on mennyt aika swappien ja Postcrossingin parissa :)

   Suomen hassunhauska osoite on vielä käytössä kiitos koulun jatkumisen :D Ja kun en vielä ole päässyt lähtemään posti-pakolaiseksi ulkomaille (tai työskentelemään suomalaisten turistien pariin) :) Ja muistutan ihan varmasti! :)

   Delete