Sunday, 2 February 2014

Outgoing letters

to Japan

to Slovenia

to Malaysia

Some outgoing letters for this week. I never write letters when I "don't feel like it", and at times it really takes me a looong time to reply... Sometimes even so long that I'm pretty ashamed to write back - but I always do it, though. I have never left any letter unanswered. Luckily I have a bunch of good friends as pen pals who understand that I'm not doing this completely on purpose! 

Last Sunday was one of those "inspiration days" when I felt like writing, so that way I went! 

6 comments:

 1. Mä toimin ihan samalla tavalla! Oon kuullu joiltain että oon huono kirjekaveri, kun en vastaa heti kun saan kirjeen tai heti kun on aikaa - ja muutama on tiputtanukki ihan sen takia kun kirjeellä on kestäny vaikka 3kk. Onneksi sentään on joitain todella ihania ja kilttejä kirjekavereita, jotka jaksaa odottaa kirjettä, kunhan kirje on sitten normaalia pidempi ja siihen on selvästi panostettu :)
  Aivan ihana toi Myy paperi<3 :3 Itseki ostin molempia, Myytä ja Haisulia yhdet setit mutten ole päässyt käyttämään vaikka periaatteessa haluaisin :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulle ei oo tainnut kukaan suoraan sanoa, mutta syystä tai toisesta on joo vuosien varrella joiltain loppunut kirjeiden tuleminen. Ymmärrän kyllä toisaalta, että jos haluaa todella intensiivisesti kirjoittaa, niin meikäläinen ei varmasti ole paras vaihtoehto kirjekaveriksi siinä tapauksessa... Nykyään kyllä olen laittanut mahdollisiin kirjekaveri-ilmoituksiin, että vastaajalta edellytetään pitkää pinnaa. :)
   Joo, se on vielä ihanampi kuin ostettaessa tajusinkaan, ja voinet arvata, että näitä ei enää ollut kaupassa, kun olin menossa hakemaan toista settiä... Nyyh.

   Delete
 2. Beautiful letters;) I recently sent a letter to you :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! Can't wait to receive it! :)

   Delete
 3. The first set of writing paper is really nice!

  I also try to answer in a reasonable amount of time, but sometimes it depends on the circumstances. Anyway, I've never had complaints from my penpals, they do the same: sometimes they answer even the same day, sometimes they need weeks or months... Everything is ok (except than I miss them, of course).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! :)

   Yup, I agree with everything you wrote! I just commented Lil'Kay above that I haven't either had any complaints, but well, some have stopped writing - of course I can't be sure about the main reason(s), but still. Today I always mention in my pen pal adds that the person replying has to know what patience means. ':)

   Delete