Wednesday, 4 June 2014

Sent mail for the last week

I managed to find some time for letters last week, too. I see that "Finland" was pretty much the main theme of that time, haha.

Here are the letters (and two cards) that hit the road:

letter to Aino, Finland

letter to Heli, Finland

letter to Katja, Finland

letter to Lei, the USA

letter to Mazen, Lebanon

letter to Renato, Brazil

swaps to Germany

4 comments:

 1. Hei, ihania kirjeitä olet taas lähettänyt maailmalle, ja lähellekin:) Kiinnostaisi tietää, miten kauan (suurin piirtein) sinulla menee yhden kirjeen kirjoittamiseen? Ja sitten noista jaappanilaisten settien kirjekuorista: onko kirjeet niissä menneet aina perille? Mulla on muutamia Kamion settejä ja niissä osoitetiedot meikäläisittäin erikoisesti eli ensin postinumero, sitten osoite ja viimeiseksi nimi. Kiitos kivasta blogistasi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa, ja kiitos mukavasta kommentista. :)
   Keskimäärin yhden kirjeen kirjoittamiseen menee noin tunti; joskus vähän vähemmän, joskus paljon enemmän - vaihtelee siis aika paljon. Ehkä se kertoo jotain, etten koskaan aloita kirjoittamista, jos minun ei ole mahdollista "varata" siihen noin kahta tuntia.
   Noissa kirjeseteissä minuakin on epäilyttänyt tuo "väärä järjestys", ja olen ratkaissut sen niin, että olen tarroilla peittänyt mahdollisuuksien mukaan ne "name", "address" tms. kohdat ja kirjoittanut osoitteen "normaaliin" tapaan. Suomen sisäisessä postissa en ole tuota vaivaa nähnyt, ja aina on mennyt posti perille, vaikka järjestys olisi ollut outo. :)

   Delete
 2. I see you have used many nice stamps :-)

  ReplyDelete