Friday, 24 July 2015

Incoming letters

Now that I have absolutely no unanswered letters waiting for a miracle in my desk, I'm able to just sit back and enjoy them arriving in my mailbox for instance. This and last week I received letters from Slovenia and the USA - and believe it or not, but I replied them both within 24 hours of the arrival! We'll see how long this will last...

Nyt kun minulla ei enää ole ainuttakaan vastaamatonta kirjettä työpöytäni telineessä odottamassa erään sortin ihmettä, voin vain ottaa rennosti ja odotella kirjeitä saapuviksi postilaatikkoomme. Tällä ja viime viikolla sainkin postia Sloveniasta ja Yhdysvalloista - uskokaa tai älkää, mutta vastasin näihin molempiin 24 tunnin sisällä saapumisesta! Saa nähdä kuinka kauan tämä aktiivisuus kestää...

 
letter from Nika, Slovenia

 
letter from Thomas, the USA

4 comments:

 1. Kun itse saisi kanssa itseä niskasta kiinni ja kirjoittaisi vastaukset noihin viimeisiin kirjeisiin, mutta kaikki on niin hirmu pitkiä! :D Hieman ahdistaa ja odotan oikeanlaista fiilistä vastata..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla oli vähän samat fiilikset. Lisäksi todella moni kirje oli jotenkin erityisen syvällinen ja tosi henkilökohtaisiin asioihin menevä, joten vastauksen kirjoittamisessa kesti senkin takia ihan konkreettisesti. Eiköhän se sopiva päivä motivaatioineen vielä tule sinullekin! :)

   Delete
 2. Tätä sinun blogia on kyllä todella kiva lukea, saan kirjoitus intoa tästä :) Kirjoitin juuri USA:aan kirjeen itsekin. Mistä päin Yhdysvaltoja kirjekaverisi on? Omani ovat Californiasta ja Utah:ista. Utah:issa asuva on Dominikaanisesta tasavallasta mutta opiskelee ja asuu Yhdysvalloissa nyt :)

  Anne Pirttinokka

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi Anne!
   Kiitos kivasta kommentista! :) Oma kaverini on Hong Kongista, mutta asuu ja opiskelee tällä hetkellä Illinois'sa. :)

   Delete