Thursday, 15 October 2015

Re-sending letters

Does it happen to you often that your letters, cards, parcels etc. get lost on their way? To me it has happened too many times with postcards, but rarely with letters. So just imagine my feelings as two (!) of my penpals wrote that they have not received a letter from me since last November/December! I now wrote them both again and oh, I do hope these will make it safe and sound to Turkey and Russia!

Häviääkö teiltä usein lähettämäänne postia? Omalla kohdallani olen joutunut huomaamaan, että postikortit tuppaavat hukkumaan turhankin usein - kirjeet sen sijaan todella harvoin. Voittekin siis vain kuvitella pettymykseni, kun peräti kaksi (!) kirjekaveriani ilmoitti, ettei ole saanut minulta postia sitten viime marras-joulukuun taitteen! Kirjoitin nyt molemmille uudestaan, ja todella toivon, että nämä pääsevät turvallisesti perille Turkkiin ja Venäjälle!

 
letter to Tanya, Russia

 
letter to Yasemin, Turkey

6 comments:

 1. Kortteja tuntuu katoavan vähän väliä, valitettavasti, mutta ne harvat kirjeet mitä nyt olen lähettänyt (mm. 3 Venäjälle) on mennyt ihan hyvin perille asti.. Viimeksi kasoittain kirjeitä katosi kun laitoin menemään Thaimaasta.. :( Yksikään kirje Puolaan ei ole vieläkään mennyt sieltä perille eikä Amerikan kirjekaveri saanut ikinä kirjettä Aasiasta, mutta jostain syystä kaikki Suomeen ja Saksaan lähteneet kirjeet menivät perille (lähetetty samaan aikaan kuin kadonnet.. :S).. Ja toisaalta sinne päin ei tainnut tulla kuin muutama kirje, kaikki muut katosivat (Japanin, Saksan - tämän sain tietää kun kirjekaveri oli ottanut kopion kirjeestään ja laittanut sen samaan aikaan Suomen osoitteeseen, Englannin ja Suomen kirjeet katosi.. :( ) Nyt koputellaan puuta ja toivotaan ettei yksikään seuraavista kirjeistä katoaisi!! Ja hyvää matkaa noille kahdelle kirjeelle, jos NYT menisi perille asti! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oho, Thaimaassa oli sitten tosi epävarmaa tuo postin kulku! *koputtaa puuta puolestasi* Täytyy myöntää, että tuollainen katoamisprosentti saattaisi jo vähän syödä intoa kirjoittaa...!

   Delete
 2. On kyllä harmittavaa kirjoitella kirjeitä uusiksi! Mulla postikortit on niinkin päässy yleensä perille, mutta kirjeitä olen joutunut kirjoittelemaan uudelleen aina välillä. Paketti saksasta suomeen teki kerran pienen lenkin ja päällä oli leima "missent to thailand". :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, ei niihin oikein koskaan saa samaa fiilistä, kuin siihen kadonneeseen ensimmäiseen... harmi! Toivottavasti ei tarvitse enää kolmansia kirjoittaa. Heh, miten aina sattuukin niin, että nuo "väärin lähetetyt" kiertää Thaimaan kautta... :D

   Delete
 3. Itellä on ollut myös ongelmia yhden kirjekaverin ja yhden swapin kanssa, eivät ole menneet perille, vaikka pistänyt parikin kertaa uudestaan... :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo on muuten hämärää hommaa myös! Siis että johonkin tiettyyn osoitteeseen ei millään mene posti perille. Itselläkin pari tuollaista kokemusta takana. :/

   Delete