Tuesday, 21 January 2014

New stamps!Okay, so I also needed to visit the post office today and buy a couple of sheets of these new, magnificent stamps! I love both teddy bears and the castles; the latter have been designed by Erik Bruun whose artwork I just admire. Teddies are just cute, I guess it motivates my "urgent" need to get them, does it?

We also got some snowman stamps, but as the prices went up a lot on 1.1.2014 and I don't fancy them too much, I passed.

What do you like about these?

2 comments:

 1. Noi Nallet on vain niin upeita :D Bestis meinas saada jo hermoromahuksen kun puhuin noista vähintään kerran viikossa siitä lähtien kun kuvat julkaistiin :) Nyt en tiedä uskaltaako edes käyttää kun on niin sulosia :)
  Kävin ostamassa noitten First Day Coveritkin kun postia piti tiputtaa. Kyllä ne kuoretkin on vaan niin ihania<3 Parhaat Ystävänpäivä merkit 2010 Keijujen jälkeen :D

  Ja pelästyin ihan kamalasti kun tajusin kuinka isoja noi Linna-merkit on! Upeita, mutta ei niitä näköjään oikein kortteihin voi laittaa :D Onneksi ostinkin ne pääasiassa kun kirjekaverit kyselivät niitten perään :)
  Lumiukotkin on ihan suloisia, mutta oottelen jo Toven merkkiä ja Pääsiäisen merkit vaikuttaa ihan mukavilta, varsinkin Kaarina Toivasen "Onnea!" -setti josta ei DigiLibrarystä ollut kuin yksi merkki näytillä, mutta Posteissa on jo näytillä kaikki viisi settiin kuuluvaa merkkiä (ja yhdessä on kisu :3).

  ReplyDelete
  Replies
  1. :DD

   Yhden nallen liimasin jo reissuun - saa nähdä, missä vaiheessa raaskin laittaa loputkin matkaan... Linnoja käytän varmaan joo kirjeissä, tai sitten vähän tavallista isommissa postikorteissa. Tykkään Erik Bruunin kuvituksista tosi paljon, toivottavasti joku kirjekaveri länttää edes yhden näistä meikäläisen kuoreen! Toven merkkejä odotan minäkin, ja nyt kun sanoin, niin varmaan noita Toivasenkin! Ne on meinaan menneet multa aivan ohitse! :O

   Delete