Saturday, 25 January 2014

Outgoing cards

to Finland

to Germany

New Angry Birds cards have hit the stores, yay! I am not the biggest fan myself, but these get requested at times, so I buy one or two of them every now and then. The latter card is a Nouvelles Images card, and what I like about it is the simplicity - I hope the received will also like it!

4 comments:

 1. Taas uusia Angry Birds kortteja? :D IHANAA!
  Harmi vaan ettei oo vielä ainakaan Porvooseen ilmestyny :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No minäkin ihmettelin, että "taasko uusia"?! Mutta ilmeisesti Rovio lanseerasi jokin aika sitten uuden (ralli)pelin näille tirpoille, ja ainakin tän kortin perusteella nää varmaan jollain tapaa mainostaa sit sitä. Eiköhän näitä vielä sinnekin rantaudu. :)

   Delete
  2. Joo, mulla on 7&9v. serkkupojat jotka näin joululoman aikana ja sain kuulla kuinka hieno ja kiva toi rallipeli on (AB & autopeli faneja kun ovat) ja mainintaa/mainoksia oon muutamaan kertaan nähnyt mutten aatellut että uusia kortteja tulisi ihan näin nopeesti, kun vastahan noita muumejakin tuli se 20-30 uutta korttia! :O Ja kaiken lisäksi kaupat on pullollaan Ystävänpäivä kortteja!

   Delete
  3. No niinpä! En oo vielä ehtinyt kaikkia Muumejakaan bongata, ja noi ystävänpäiväkortit on kyllä aiheuttaneet "vähän" valinnanvaikeutta... Olin kyllä järkyttynyt, kun huomasin, että suurin osa maksaa 1,60/1,80 euroa !!! Haloo....

   Delete