Wednesday, 5 February 2014

Incoming letters: Poland and Finland

from Agnieszka, Poland

from Aino, Finland

Two received letters for this week, yay! The first one came from Agnieszka, the latter one from Aino, both with little surprises (tea, a drink, a recipe, a tiny photo). I'm always so excited to find a letter in our mailbox and didn't need to disappoint this time either!

Do you usually send "just the letter" or do you include little stuff, too? I've been sending quite a lot tea lately, and around Christmas time I tend to send little chocolate bars, too.

8 comments:

 1. Nice. I don't normally send surprises except at Christmas and maybe birthdays.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yes, those are the occasions I also tend to send something extra. :)

   Delete
 2. Mä yleensä jotain pientä laitan kirjeen mukaan, jotain kevyttä ja litteää.. yleensä se on tarroja, postikortteja, muistilappuja tms :) Teeä kun en itse juo niin ei tule kyllä muillekkaan juuri läheteltyä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, "kevyt" ja "litteä" on aika kuvaavia sanoja tässä tapauksessa... :D

   Delete
 3. Mä en muista milloin viimeks olisin lähettäny kirjeen ilman MITÄÄN ekstraa :D
  Sen verran usein laitan ees jotain pientä mukaan, jos ei teetä tai tarroja niin kortteja :) Muutamaan kertaan oon kanssa lisänny tikkarin/lakritsi patukan Eurooppaan menneeseen kirjeeseen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Mä olen jotenkin tosi myöhään herännyt tähän, että kirjeenkin mukaan voi jotain pientä laittaa... jouluksi oon aina lähettänyt kaikille kirjekavereille Fazerin suklaapatukan, mutta muuten on menty 95-prosenttisesti pelkkien kirjeiden vaihdolla. Muutoksen tuulet puhaltaa~

   Delete