Friday, 28 February 2014

Some sent letters

Last week I was in a "letter-writing mood" and managed to write three letters. As they've now arrived, I dare to post them here as well. I didn't want to spoil the surprise as some of my pen pals read this blog, too. I have to admit, that since I started to update this blog (and follow other people's blogs about snail mail), I've gotten more inspiration for letters and postcards. So a big 'thank you' to everyone who either runs a blog or follows this one - you are awesome!

to Agnieszka, Poland

to Aino, Finland

to Eva, Germany

12 comments:

 1. Your blog is very interesting :-) The great letters and gifts, your pen-pals will be happy sure. All the best for you!:-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aww, thank you for your kind words. :) Hope to see you around, too!

   Delete
 2. Ihan mielettömän söpöjä kirjekuoria! :D

  ReplyDelete
 3. Musta on kans ihanaa saada inspiraatiota muista postiblogeista! :) En mä tiedä kuinka kauan tai paljon mä jaksaisin kirjeitä tai kortteja laitella tai kuinka paljon nähdä niihin vaivaa, ellei tosiaan seuraisi muita aiheeseen liittyviä blogeja, näkis kaikkia niitä ihania kuvia ja ideoita mitä niissä on!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeps, kyllä tää harrastus on kiehtonut jo pitkään, mutta blogit on tuoneet siihen vähän uutta potkua ja jotenkin konkreettisemmin käsityksen siitä, ettei kirjeen tarvitse olla """vain""" muutama täyteen kirjoitettu viivapaperi, vaan että mahdollisuuksia on aikalailla rajattomasti. :)

   Delete
 4. I really like your list! Most Moomin's letter ;)
  Regards !

  ReplyDelete
 5. Ihania kirjeitä :)
  Itellä on ollut vähän erilainen reaktio kirjeenvaihtoon sen jälkeen kun aloin seurata yhä useampaa posti blogia :D Tuntuu välillä etten näe tarpeeksi aikaa kuorien koristeluun, en käytä tarpeeksi söpöjä papereita tai laita kivoja yllätyksiä kirjekavereille.. :) Inspiraatiokin joskus ihan nollissa, kun "kaikki muut on parempia" :) Paras aika kirjottaa kirjeitä on kun netti ei toimi tai on jossain keskellä ei mitään netin tavoittamattomissa :) Ei pysty tuhlaamaan aikaa netissä eikä tule alemmuskopleksia kun näkee muiden kirjeitä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. :)
   Hahhaa, ehkä toikin vaihe vielä tulee... En tiiä. :D Mäkin kirjoitan yleensä niin, että tietokone ja muut "häiritsevät tekijät" on kiinni ja/tai minimissä. Aika vakio on, että keitän kahvit ja istuskelen sälälaatikoideni kanssa keittiön pöydän ääressä. Ja aina sitä kai löytyy joku itseä parempi joka asiassa, parasta vaan uskoa omaan tekemiseen ja jättää vertailu vähemmälle. :)

   Delete
  2. Mun pitäs opetella siihen että kaikki koneet ja muut häiriötekijät olis kiinni tai mahdollisimman kaukana.. Kone on lähes aina vierellä ja auki niin siinä sitten menee aikaa kun keksii alkaa etsiä jotain, käy kaiken maailman postiblogit ja ryhmät läpi ja sitten tulee taas sellainen masentunut olotila :D
   Kait sitä pitäisi opetella jättämään vertailu vähemmälle, mutta vaikeaa näin rakkaan harrastuksen kanssa :D Ja kun netti on tulvillaan upeampia ja upeampia kuvia posteista :D

   Delete
  3. Suosittelen kokeilemaan, elämä helpottuu! :) Ainakin kouluhommien tekeminen muuttui huomattavasti, kun tein periaatepäätöksen, että kone ei saa olla edes auki niitä tehdessä. Toki sit on hankalampaa, jos sitä konetta oikeasti tarvitsee niiden tehtävien tekemiseen... Mutta suosittelen tätä: mytomatoes.com - voin kiittää tuota sivua siitä, että näytän saavan graduni kasaan kesään mennessä!

   Delete