Tuesday, 9 June 2015

Sending out the first letters for 2015

Yay, I'm finally back in letter-writing! My mood has not been the most suitable for this hobby lately, but about a month ago I finally felt like writing something - and so I did, and sent the first batch of letters to the world. Last week I wrote some more, but some of them are still on their way, so I'll postpone the posting of the images until then.

Have you been writing a lot during the last two months?

Jee, olen lopultakin päässyt kirjevuoren purkamisen makuun! Viime viikkoina en ole oikein saanut itseäni innostumaan kirjoittamisesta, mutta noin kuukausi sitten sain jonkinlaisen inspiraatiopuuskan ja kirjoitin muutamaan kirjeeseen vastauksen. Viime viikolla rustailin vähän lisää, mutta osa niistä kirjeistä on edelleen matkalla määränpäähänsä. Odottelen siis vielä jokusen tovin kuvien julkaisemisen kanssa.

Oletteko te kirjoittaneet paljonkin viimeisten parin kuukauden aikana? 

  letter to Aino, Finland

letter to Heli, Finland

letter to Katja, Finland

letter to Lei, the USA

2 comments:

  1. Itsellä kirjoittaminen on ollut TOSI vähäistä.. Kortteja on kirjoitettu ja vaihdettu vaikka kuinka, mutta kirjeisiin on vaikeaa käydä käsiksi ja alkaa jopa tuntua että ne kummittelevat tuolla tajunnan syvyyksissä.. Mutta toisaalta kirjeitä ei tule jos niitä ei itse ensin kirjoita..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, hyvin samankaltaisia ajatuksia löytyy täältä... Ei siinä auta muu kuin käydä urheasti taisteluun. Ainakin mulla ote muuttui rennommaksi, kun olin saanut ensimmäiseen kirjeeseen rustattua ihan kohtuullisen vastauksen. :) Tsemppiä!

      Delete