Sunday, 19 July 2015

My card catch of the week

This week has been tough, but now it's drawing to a close - huh! I spent the day as planned: wrote some letters, cleaned the flat and now I'm concentrating on cards and the blog for a moment before ending the evening by watching an episode of "The Killing".

These are cards that have crawled to me during the week - I just haven't had time to scan and post them here. Enjoy! The first one is my absolute favorite; unexpected to receive and so, so fragile and beautiful.

Tämä viikko on ollut tosi raskas, mutta nyt se on onneksi lopussa! Vietin sunnuntaita suunnitelmieni mukaisesti; kirjoitin muutaman kirjeen, siivosin asunnon ja nyt käytän pienen hetken kortteihin ja blogiini ennen kuin lösähdän sohvalle katsomaan ainakin yhden jakson The Killing -sarjasta.

Nämä kortit ovat madelleet luokseni kuluneen viikon aikana, mutten ole yksinkertaisesti ehtinyt istua alas, skannata niitä ja postata tänne. Olkaapa hyvät! Ensimmäinen kortti on näistä ehdoton suosikkini; täysin odottamaton ja niin hirvittävän herkkä ja kaunis.

 
RAS from the Netherlands

 
swap from Austria

 
swap from Austria
Jellies, Creams and Sweet Dishes from Mrs. Beeton's Book of Household Management

 
swap from Austria
artwork by Acards and Olga Mokhoreva

 
swap from Austria

 
swap from Austria

 
official card from Germany

 
official card from Russia
artwork by Elena Samoylova

 
private from Norway
photo by Bjarne Riesto

 
a meet-up card from Finland

No comments:

Post a Comment